22. září 2015

"Můj největší prázdninový zážitek" - challenge

Léto skončilo před pár týdny, ale vzpomínky a zážitky nám zůstanou. A nejlépe, když je máme uchované a zdokumentované na scrapbookových stránkách. To je také téma naší nové challenge - "Můj největší prázdninový zážitek. Ať už jste byli u moře, cestovali jste po naší vlasti, chodili po horách, nebo jenom relaxovali na chalupě, či zahradě je úplně jedno, pošlete nám scrapbookovou stránku s vaším největším prázdninovým zážitkem, může to být cokoliv, potápění v moři, západ slunce, krásný výhled na horách, setkání s rodinou, výlet.....prostě to, na co nikdy nezapomenete. :-)

Podmínky pro účast v challenge:
třicítková, nebo A4 stránka (může být i PL) na téma "MŮJ NEJVĚTŠÍ PRÁZDNINOVÝ ZÁŽITEK, kterou zašlete do 25. 10. 2015, do 20-ti hodin na adresu: martina@scrap-art.cz, do předmětu zprávy napište prosím: Challenge - zážitek. Zasílejte prosím stránky nové, vytvořené pouze pro tuto challenge, nikde dříve nepublikované. Prosím také abyste své projekty nevystavovali na FB, nebo na svém blogu dříve, než bude ukončena naše challenge, tj. do vyhlášení vítěze. Děkujeme za pochopení.

Cenou pro vítěze je tento krásný bílo-zlatý zápisník od Teresy Collins (velikost v palcích je 5 x 7), třeba právě na zapisování vašich zážitků:


Těšíme se na vaše výtvory!
Krásný den!



Žádné komentáře:

Okomentovat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀